У Мар`їнці призупинив роботу один з блокпостів

Блокпост у зоні АТО перебуває під прицільним обстрілом бойовиків.

Фото: espreso.tv

Блокпост під Мар`їнкою вже понад дві години відбиває атаки російських бойовиків, міни падають просто поряд з мирним населенням, передають Патріоти України з посиланням на Депо.Донбас.

"Ми їдемо з боку Донецька. Проїхали нульовий блокпост, дали нам талончик, як зазвичай. Як правило, чекаємо зазвичай 15-20 хвилин, тому що тут трохи машин збирається. Ми думали, що через 15 хвилин проїдемо. Стоїмо тут вже другу годину. Блокпост не працює в обидві сторони. І при цьому, обстрілюють Мар'їнку. Стріляють, навіть видно дим, вибухи, а потім стрілецька, потім бахи з чогось важкого", - повідомляють очевидці з місця подій.

Люди говорять про стрілянину, свист і падіння важкої артилерії. Очевидці кажуть, що найімовірніше, снаряд потрапив в житловий будинок. За словами мирного населення, міни падають в 800 метрах від автомобілів на блокпості.

"Пил піднявся, не загорілося і пил вітром розноситься. Потрапило в будинок, не знаємо поки, що там", - говорять люди у соцмережах.

Зазначається, що станом на 11:20 4 липня на місце обстрілу прибули представники моніторингової місії ОБСЄ. При цьому, обстріл не припинився.

"Це ж неподобство – спілкуватись мовою ворога": Милованов розповів історію про російськомовних бійців ЗСУ у США

середа, 1 травень 2024, 22:29

Ексміністр економіки Тимофій Милованов розповів історію, як у США російськомовні українські військові здивували українську діаспору. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. "Російська мова в Україні. Що скаже про це діаспора. Приколь...

Артем Мілевський зганьбився на пресконференції, переплутавши назву свого нового клубу (відео)

середа, 1 травень 2024, 22:05

Ексфутболіст київського Динамо та збірної України Артем Мілевський побував на презентації як новачок аматорського клубу Ігніс, який виступає в медіалізі, передають Патріоти України. На початку пресконференції Мілевський переплутав назву свого клубу, чи...